«

dec 09

TETRA PRO Tools – Betaalbare klasse

Voor de professional die met eerste klasse gereedschap wil werken zonder dat die hier voor de hoofdprijs hoeft te betalen. Technotrading verkoopt en produceert al meer dan 25 jaar luchtgereedschap, in die jaren is er, mede door de feedback van de Technotrading klanten, een schat aan ervaring opgedaan over luchtgereedschap. Dit heeft geleid tot de introductie van een lijn eigen luchtgereedschap de “TETRA-PRO” lijn.

Het TETRA PRO luchtgereedschap onderscheidt zich door z’n gebruikersvriendelijkheid, z’n degelijkheid en duurzaamheid. De gehele lijn naaldenbikhamers en beitelmachines is te verkrijgen in een normale versie en een trillingsarme versie. Ook is er een ruime keuze in rechte modellen of pistool modellen, 19-naalds en 29-naalds versies.

De machines zijn met aandacht en zorg in elkaar gezet en zijn te herkennen aan de TETRA-blauwe kleur en het bekende TETRA-logo.

6296 (2) (kleine foto)

 

De naaldbikhamer wordt standaard geleverd met 3 mm naalden van 180 mm

lang, maar kunnen ook met 2 mm naalden of 4 mm naalden worden uitgerust door hier een ander naaldhouder in te zetten. De naalden zijn

ook te krijgen in een lengte van 150 mm tot zelfs 300 mm. Ook zijn er beryleum naalden bechikbaar voor speciale vonkvrije toepassingen.

Voor de luchtgedreven beitelmachines zijn er verschillende beitels beschikbaar,

2139 (nieuw met x) (kleine foto)

voor lasnaden, voor roestplakken, voor verf en nog veel meer.

Naast de naaldenbikhamers en beitelmachines, zijn er ook bouchedeerhamers in de TETRA PRO lijn, deze is bechikbaar in een 1-piston en 3-piston uitvoering.

Kortom voor elke ontroestingsklus hebben wij het juiste luchtgereedschap.

 

Klik hier voor het TETRA PRO luchtgereedschap en hier voor de bijpassende TETRA naalden!