«

»

mrt 22

Pneumatische beitelmachines voor heel klein en heel groot beitelwerk

Al duizenden jaren lang wordt er door mensen gebruik gemaakt van een beitel en een hamer. Nog steeds is de beitel een onmisbaar stuk gereedschap voor een groot aantal klussen. Gelukkig kunnen we hiervoor nu gebruik maken van lucht gedreven beitelmachines. Bij Technotrading vindt u een grote selectie lucht gedreven beitelmachines  en bijpassende beitels op voorraad voor professioneel gebruik of voor de veeleisende doe-het-zelfer.

 

Voor het uitbeitelen van voegen of klein beitel werk kan er gebruik gemaakt worden van de TETRA H-15 een pneumatische hakhamer in pistoolmodel. We hebben hierbij een grote verscheidenheid aan beitels, met ronde, platte punt of diverse andere mogelijkheden. Geeft u de voorkeur aan een recht model dan hebben we hiervoor de Nitto CH-24, de TETRA FC-502 of de Trelawny 1 BC. Stuk voor stuk uitstekende pneumatische beitelmachines van gerenommeerde merken, met een grote variëteit aan beitels.

 

Voor het reguliere beitelwerk hebben we een aantal uitstekende pneumatische beitelmachines in recht of pistool model, zoals de Trelawny 2BC, 2BPGC en de 3BC of als alternatief de FC-505 van Trelawny. Heeft u liever een gedempte versie met een lagere trillingsniveau dan zou de Trelawny VL-303 een hele goede keus zijn.

 

Voor het wat zwaardere beitelwerk in beton of steen kunnen we de Trelawny 4BC of de TETRA  FC 509 aanbevelen. Deze beitelmachines werken met beitels met een vierkante aansluiting, door de draaibare aansluiting zijn de beitels op eenvoudige wijze te vervangen. Deze machines kunnen gebruikt worden met beitels van een lengte tot 250  mm en een bladbreedte van wel 200 mm.

 

Voor het hele zware werk, zoals het wegslaan van bekistingen, het schoonkrabben van vloeren , enz. Hebben wij een hele lijn langstelige pneumatische beitelmachines van de merken Nitto, Trelawny en TETRA. Deze langstelige pneumatische beitelmachines zijn te krijgen in lengtes van 250 mm tot en met 1100 mm. Hier kunnen diverse soorten beitels op gezet worden maar ook “messen” deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het wegkrabben van lijm. TETRA biedt in dit segment ook een speciale pneumatische beitelmachine die in lengte verstelbaar is; van 620 mm tot 1100 mm.

 

Wilt u advies over het juiste type pneumatische beitelmachine, neem dat contact op met het sales team van Technotrading, wij helpen u graag verder.